Čistě přírodní pektin z plodů je skvělé zahušťovalo. Marmelády, želé, sirupy, se s ním obejdou zcela bez škodlivin. Stačí jen konzervant – cukr a želírovací látka – pektin.
Použití: 10g pektinu na 1kg ovoce + cukr dle preferencí
| Kód: | 11512 |
| Výrobce: | Natural Jihlava |
| Země původu: | Itálie |
| Složení: | pektin z citrusových plodů |
| Velikost balení: | 10 g |
| Skladování: | Skladujte na suchém místě |
| Energetická hodnota (kj/kcal): | 1083/261 |
| Tuky (g): | 0 |
| Z toho kyseliny (g): | 0 |
| Sacharidy (g): | 37 |
| Z toho cukry (g): | 37 |
| Vláknina (g): | -- |
| Bílkoviny (g): | 0 |
| Sůl (g): | méně než 1 |
| Alergeny | bez alergenu |
26.6.2024Tipy pro marmeládové mistry i ty začínající
Období jahod, meruněk, třešní, rybízu a angreštu je tady a i s ním přichází sezóna marmelád. Sladké tvoření v kuchyni, které miluju. Domácí marmeláda je prostor pro kreativitu a kouzlení s chutěmi, které vás dosud možná ani nenapadli. Další informace a odkaz na naši oblíbenou „pomerančovou“ marmeládu s divokých špendlíků najdete v článku.
