Třtinový cukr demerara je alternativou klasického řepného bílého cukru. Oslní vás jemně karamelovou chutí, je skvělý na pečení, přípravu domácích limonád a ledových čajů. Vyrábí se z cukrové třtiny obsahující melasu, která dodává cukru typickou světle hnědou barvu.
| Kód: | 50 |
| Výrobce: | Grizly |
| Země původu: | Kolumbie |
| Složení: | třtinový cukr světlý |
| Velikost balení: | 1000 g |
| Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě |
| Energetická hodnota (kj/kcal): | 1700/400 |
| Tuky (g): | 0 |
| Z toho kyseliny (g): | 0 |
| Sacharidy (g): | 99,9 |
| Z toho cukry (g): | 99,9 |
| Vláknina (g): | -- |
| Bílkoviny (g): | 0 |
| Sůl (g): | 0,01 |
| Alergeny | bez alergenu |
6.3.2020Ovocný koláč podle švédské babičky
Léto mám spojené s ovocnou bublaninou, která se u nás pekla snad každou neděli. Dávali jsme do ní šlehačku, díky které byla neuvěřitelně křehká a rozplývala se na jazyku. Smetanu ke šlehání už v lednici nemívám, proto mi udělal obrovskou radost recept, který jsem našla na blogu Děvče u plotny. Její rebarborový koláč podle švédské babičky se skládá z pouhých 5 základních surovin a funguje perfektně i bez šlehačky a kypřícího prášku. Navíc je to recept ověřený generacemi.
Detail
