Tapiokový (nebo také maniokový) škrob je přirozeně bezlepkový a má neutrální chuť. Lze jej kombinovat při pečení s bezlepkovou moukou a tím dosáhnout jisté nadýchanosti. My jej používáme zejména pro zahušťování jídel z pánve WOK,kde je bezkonkurenční nebo pro občasné vysypávání ošatky.
Kód: | 343 |
Výrobce: | Natural Jihlava |
Země původu: | Thajsko |
Složení: | nativní tapiokový škrob |
Velikost balení: | 500 - 2000 g |
Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1455/348 |
Tuky (g): | 0 |
Z toho kyseliny (g): | -- |
Sacharidy (g): | 87,11 |
Z toho cukry (g): | -- |
Vláknina (g): | -- |
Bílkoviny (g): | -- |
Sůl (g): | 0,02 |
Alergeny | bez alergenu |