Objevte řemeslné italské bezlepkové těstoviny vyrobené podle tradičních receptur. Díky kvalitním surovinám a pečlivému zpracování vynikají bohatou chutí a skvělou konzistencí. Ideální volba pro milovníky italské kuchyně, kteří hledají bezlepkovou variantu. Těstoviny obsahují jen základní suroviny, mouku a vodu, žádné přídatné látky Prozkoumejte i další varianty bezlepkových těstovin, které od značky La Pasta di Francesca na našem e-shopu nabízíme. Je libo lasagne, fusilli, rigatoni nebo spaghettonni.
Kód: | 12663 |
Výrobce: | La Pasta di Francesca |
Země původu: | Itálie |
Složení: | těsto (60%): směs mouky (kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, bramborový škrob, hrachová mouka, rostlinná vláknina), VEJCE 26%, slunečnicový olej. Náplně (40 %): mortadella magra 31 % (vepřové maso 60 %, voda, bramborový škrob, sůl, dextrosium, aromata a koření. antioxidant: e316, konzervanty: e250), sušená šunka 21 % (vepřové maso, sůl, konzervant: e252), kukuřičná směs (kukuřičná mouka, slunečnicový olej), parmigiano reggiano dop 13,5 % (MLÉKO, sůl, syřidlo), bramborové vločky, sůl, vláknina, kvasnicový extrakt, muškátový oříšek. Může obsahovat stopy SÓJI. |
Velikost balení: | 250 g |
Skladování: | Skladování do 25°C. |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1271 kJ/301 kcal |
Tuky (g): | 7 |
Z toho kyseliny (g): | 2 |
Sacharidy (g): | 47,4 |
Z toho cukry (g): | 0,3 |
Bílkoviny (g): | 11 |
Sůl (g): | 2,8 |