těstoviny italské plněné Mezzelune Ricotta e Spinaci bez lepku - La Pasta di Francesca 250g
VyprodánoObjevte řemeslné italské bezlepkové těstoviny vyrobené podle tradičních receptur. Díky kvalitním surovinám a pečlivému zpracování vynikají bohatou chutí a skvělou konzistencí. Ideální volba pro milovníky italské kuchyně, kteří hledají bezlepkovou variantu. Těstoviny obsahují jen základní suroviny, mouku a vodu, žádné přídatné látky Prozkoumejte i další varianty bezlepkových těstovin, které od značky La Pasta di Francesca na našem e-shopu nabízíme. Je libo lasagne, fusilli, rigatoni nebo spaghettonni.
| Kód: | 12662 |
| Výrobce: | La Pasta di Francesca |
| Země původu: | Itálie |
| Složení: | Těsto (70%): směs mouky (kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, bramborový škrob, hrachová mouka, rostlinná vláknina), VEJCE 26%, slunečnicový olej.Náplně (30%): sýr ricotta 25% (SYROVÁTKA, kravské MLÉKO, smetana z kravského MLÉKA, sůl), kukuřičná směs (kukuřičná mouka, slunečnicový olej), bramborové vločky, SYROVÁTKA, špenát 8 % (Itálie), sýr parmigiano reggiano 13,5 % (MLÉKO, sůl, syřidlo), vláknina, slunečnicový olej, dextróza, sůl, přírodní aroma, špenátový prášek 2 %, MLÉČNÉ proteiny, cibulový prášek, muškátový oříšek. Může obsahovat stopy SÓJI. |
| Velikost balení: | 250 g |
| Skladování: | Skladování do 25°C. |
| Energetická hodnota (kj/kcal): | 1073/255 |
| Tuky (g): | 5,9 |
| Z toho kyseliny (g): | 1,9 |
| Sacharidy (g): | 40,6 |
| Z toho cukry (g): | 4,4 |
| Bílkoviny (g): | 8 |
| Sůl (g): | 1,3 |
