Tapiokové perly jsou nezbytnou součástí tapiokového pudingu. Tento dezert mám ve veliké oblibě a dopřávám si jej parkrát do roka. Nejraději se sladkokyselým citrónovým krémem nebo želé z manga. Nepohrdnu však ani jednodušší domácí variantou doplněnou o kvalitní meruňkový nebo višňový džem. Recept na tuto dobrůtku už brzy připojím. Pokud byste jste se chtěli do tapiokového pudingu pustit už dřív, zkuste si recept vygooglit. Jsou jej plné internety. Já sama preferuji pro jeho přípravu použít rostlinné mléko před kravským, tapiokové perly je potřeba dobře povařit a kravské mléko se může přepalovat.
Kód: | 358 |
Výrobce: | Natural Jihlava |
Složení: | nativní tapiokový škrob |
Velikost balení: | 250 g |
Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1530/360 |
Tuky (g): | 0 |
Z toho kyseliny (g): | 0 |
Sacharidy (g): | 90 |
Z toho cukry (g): | 0 |
Vláknina (g): | -- |
Bílkoviny (g): | 0 |
Sůl (g): | 0.06 |
Alergeny | bez alergenu |