0,00 Kč0
pasta MISO s nižším obsahem soli NATURAL bio 200 g

pasta MISO s nižším obsahem soli NATURAL bio 200 g

Skladem (1)

85,89 Kč vč. DPH
+
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.

Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas.

Narozdíl od světlého misa je chuťově výraznější a slanější.

Miso pasta je nakopnutím pro náš střevní mikrobiom a navíc skvěle chutná. Teda já si její dochucovací schopnosti nemohu vynachválit. Přidávám ji do polévek (jen tak na závěr), do arašídového dresinku nebo do luštěninových pomazánek. Pokud spěchám a jsem doma sama, připravím si z ní MISO polévku. 

Recept na velmi jednoduchou MISO polévku:
Do nahřáté misky dám natrhanou řasu kombu, zaleji vařící vodou a přiklopím. Po 2 minutách přidám 1-2 lžičky miso pasty a dobře promíchám. Pak už přidám jen na kostky nakrájené tofu, na kousky nakrájenou jarní cibulku a je hotovo. 

OBSAHUJE ALERGEN SÓJU.
Kód: 4173
Výrobce: Natural Jihlava
Země původu: Japonsko
Složení: hnědá rýže BIO, rýže BIO, SOJOVÉ boby BIO 43%, pitná voda, mořská sůl, koji kvas.
Velikost balení: 200 g
Skladování: Skladujte na suchém a temném místě, po otevření v lednici a spotřebujte do 7 dní
Energetická hodnota (kj/kcal): 713/170
Tuky (g): 6
Z toho kyseliny (g): 0.9
Sacharidy (g): 15
Z toho cukry (g): 11
Vláknina (g): --
Bílkoviny (g): 8.3
Sůl (g): 11.4
Alergeny sója
pasta MISO s nižším obsahem soli NATURAL bio 200 g
pasta MISO s nižším obsahem soli NATURAL bio 200 g
pasta MISO s nižším obsahem soli NATURAL bio 200 g