Hraška umožňuje zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů, které přináší do pokrmu vyšší obsah vlákniny a důležitých minerálních látek. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.
Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.
Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.
Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
Kód: | 4213 |
Výrobce: | Hraška |
Země původu: | ČR |
Složení: | Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření. |
Velikost balení: | 250 g |
Skladování: | Skladujte na temném a suchém místě |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1423/337 |
Tuky (g): | 3.8 |
Z toho kyseliny (g): | 1.1 |
Sacharidy (g): | 54 |
Z toho cukry (g): | 1.8 |
Vláknina (g): | 9.4 |
Bílkoviny (g): | 17 |
Sůl (g): | 0.82 |
Alergeny | bez alergenu |