Bezlepkové noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo přílohu na český a italský způsob. Máme vyzkoušeno s pečínkou s houbovou omáčkou a vřele doporučujeme.
Kombinace rýžové a celozrnné pohankové mouky je chuťové zajímavá a my si velmi pochutnaly. Tradičnější jsou však nočky bramborové a pokud vaříte pro děti, doporučovala bych spíš ty.
Výhodou balení noků jsou 2 samostatné vaničky po 250g.
Již uvařené noky je možné skladovat v lednici do druhého dne a ohřát je v páře nebo mikrovlnce.
Kombinace rýžové a celozrnné pohankové mouky je chuťové zajímavá a my si velmi pochutnaly. Tradičnější jsou však nočky bramborové a pokud vaříte pro děti, doporučovala bych spíš ty.
Výhodou balení noků jsou 2 samostatné vaničky po 250g.
Již uvařené noky je možné skladovat v lednici do druhého dne a ohřát je v páře nebo mikrovlnce.
| Kód: | 1200 |
| Výrobce: | LA BONTÁ ITALIANA |
| Země původu: | Itálie |
| Složení: | Voda, rýžová mouka 29%, pohanková mouka celozrnná 8%, bramborový škrob, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný. |
| Velikost balení: | 500 g |
| Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě při teplotách do 23°C |
| Energetická hodnota (kj/kcal): | 735/173 |
| Tuky (g): | 0.4 |
| Z toho kyseliny (g): | 0.1 |
| Sacharidy (g): | 38.2 |
| Z toho cukry (g): | 0.9 |
| Vláknina (g): | 1.8 |
| Bílkoviny (g): | 3.3 |
| Sůl (g): | 0.9 |
| Alergeny | bez alergenu |