Naklíčené fazole mungo jsou další vitamínovou peckou a skvělým obohacením našich jídelníčků. Asi nejschůdnější způsob, jak s jejich konzumací začít je, přidat si je do talíře s vývarem nebo jinou polévkou. Jsou skvělé také jako součást budha bowls nebo pokrmů typu WOK nebo se dají zabalit spolu s masem, zeleninou a omáčkou do rýžového papíru. Všude, kde je použijete, získáte super výživné a křupavé vylepšení.
Návod k přípravě přímo ze Sonnentoru: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.
Návod k přípravě přímo ze Sonnentoru: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.
Kód: | 342 |
Výrobce: | Sonnentor |
Složení: | fazole mungo bio (Vigna radiata) |
Velikost balení: | 120 g |
Skladování: | Po otevření skladujte v chladu |
Alergeny | bez alergenu |