Zázvor pochází původně z Asie a pro kulinářské a medicínské účely se pěstuje odpradávna. Tento usušený jemně namletý kořen zázvoru má typickou výraznou chuť a vůni. Sušený zázvor používáme do sušenek, perníků, jablečných koláčů a závinů, do směsí koření na ryby a drůbež i oblíbených vánočních zazvorek.
V EAT-fit kuchyni nejraději kombinuji při vaření čerstvý i sušený zázvor. Čerstvý zázvor jde spolu s nakrájenou cibulí a nasekaným česnekem hned do základu a sušeným zázvorem potom dotahuji chuť pokrmu na závěr.
A letos se chystám na svoje první zázvorky. Kdo se přidá? Budu je péct právě z tohoto zázvoru a naší směsi EAT-fit SPECIAL.
V EAT-fit kuchyni nejraději kombinuji při vaření čerstvý i sušený zázvor. Čerstvý zázvor jde spolu s nakrájenou cibulí a nasekaným česnekem hned do základu a sušeným zázvorem potom dotahuji chuť pokrmu na závěr.
A letos se chystám na svoje první zázvorky. Kdo se přidá? Budu je péct právě z tohoto zázvoru a naší směsi EAT-fit SPECIAL.
Kód: | 159 |
Výrobce: | Bio*nebio |
Země původu: | Indie |
Složení: | ázvor nebělený sušený mletý |
Velikost balení: | 30 g |
Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě |
Alergeny | bez alergenu |