Bio rajčata vypěstovaná pod italským sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci. Díky tomu, že jsou rajčata nasekaná na malé kousky, je jejich použití rychlé a jednoduché.
Před použitím je dobře propláchnu vařící vodou a často je nechávam ve vodě i odmočit a tak je zbavuji přebytečné soli. Používám je potom rozmixovaná spolu s trochou vody a kořením jako základ na pizzu, přihazuji je do fazolové pomazánky nebo krájím na drobné kousky a spolu s kapary, olivami a olejem míchám s těstovinami.
Před použitím je dobře propláchnu vařící vodou a často je nechávam ve vodě i odmočit a tak je zbavuji přebytečné soli. Používám je potom rozmixovaná spolu s trochou vody a kořením jako základ na pizzu, přihazuji je do fazolové pomazánky nebo krájím na drobné kousky a spolu s kapary, olivami a olejem míchám s těstovinami.
| Kód: | 388 |
| Výrobce: | bionebio |
| Země původu: | Itálie |
| Složení: | sušená rajčata, mořská sůl |
| Velikost balení: | 100 g |
| Skladování: | Skladujte v chladu a suchu |
| Energetická hodnota (kj/kcal): | 735/174 |
| Tuky (g): | 1.5 |
| Z toho kyseliny (g): | 0.6 |
| Sacharidy (g): | 24.9 |
| Z toho cukry (g): | 21.4 |
| Vláknina (g): | 10.1 |
| Bílkoviny (g): | 7.5 |
| Sůl (g): | 19 |
| Alergeny | bez alergenu |