Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Je velmi všestranná: příprava slaných i sladkých těst – bezlepkovému pečivu dodává vláčnost, na zahušťování, výrobu omáček, bešamelu a na výrobu tradičních asijských pokrmů. Lepivost způsobuje vysoký obsah škrobu obsažený v zrnech – proto mouka z bílé lepivé rýže má skvělé zahušťovací a pojivové vlastnosti a v bezlepkovém pečivu částečně nahradí chybějící lepek. Můžete jí použít až 25 % z celkového množství mouky v receptu.
Kód: | 6046 |
Výrobce: | Natural Jihlava |
Země původu: | Belgie |
Složení: | bílá lepivá zlomková rýže 100% |
Velikost balení: | 500 g |
Skladování: | Skladujte na suchém místě |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1550/365 |
Tuky (g): | 1 |
Z toho kyseliny (g): | 0,4 |
Sacharidy (g): | 81 |
Z toho cukry (g): | -- |
Vláknina (g): | -- |
Bílkoviny (g): | 8 |
Sůl (g): | 0 |
Alergeny | bez alergenu |