Příběh společnosti Odense marcipan začíná v roce 1909, kdy byla v centru Odense otevřena malá továrna na marcipán. Tehdy i dnes se k výrobě marcipánu používají sladké, speciálně vybrané mandle, které se čistí a drtí na kamenných válcích. Staré řemeslné tradice přetrvaly dodnes a zaručují vynikající marcipán s čistou, poctivou sladkostí mandlí a cukru, kterému se žádný jiný marcipán nevyrovná. Skladujte v chladu, temnu a suchu ve vzduchotěsné nádobě, aby marcipán po otevření balení nevyschl. Trvanlivost po otevření: 4 týdny ve vzduchotěsném obalu.
Kód: | 1659 |
Výrobce: | Odense |
Země původu: | Dánsko |
Složení: | Cukr, MANDLE (23%), glukózový sirup, invertní cukrový sirup, pitná voda, barvivo (E171), konzervant (E211), zvlhčující látka (E1103). |
Velikost balení: | 200 g |
Skladování: | Skladujte v chladu, temnu a suchu ve vzduchotěsné nádobě, aby marcipán po otevření balení nevyschl. |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1800/430 |
Tuky (g): | 12 |
Z toho kyseliny (g): | 0.9 |
Sacharidy (g): | 74 |
Z toho cukry (g): | 70 |
Vláknina (g): | 2.4 |
Bílkoviny (g): | 5 |
Sůl (g): | 0.07 |
Alergeny | skořápkové plody |