Bezlepkový knäckebrot je výrobek na bázi kukuřičné, bramborové a rýžové mouky. Na rozdíl od pšeničné mouky je jejich glykemický index a výhřevnost mnohem nižší, takže můžete s klidem říci, že je to dobrý chléb na hubnutí. Po snězení plátku knäckebrotu si tělo déle zachovává pocit sytosti a pomaleji využívá absorbovanou energii. Kukuřičná a rýžová mouka jsou navíc také bohatým zdrojem zdraví prospěšných složek, jako je vláknina, vitamíny a minerály. Lehce stravitelný knäckebrot bude vhodný i pro osoby s nesnášenlivostí laktózy .
Světlý chléb je ideální náhradou za bílé pečivo, rohlíky a další druhy pečiva. Můžete je jíst ve společnosti tradičních sendvičových přísad, tedy uzenin, sýrů, pomazánek, zavařenin, zeleniny a dokonce i ovoce. Je také perfektní jako samostatná svačina nebo jako náhrada chleba do polévek a salátů.
Ingredience:
kukuřičná mouka, bramborová mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sůl.
| Kód: | 4201 |
| Výrobce: | Bezgluten |
| Země původu: | PL |
| Složení: | kukuřičná mouka, bramborová mouka, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sůl |
| Velikost balení: | 180 g |
| Skladování: | Výrobek by měl být skladován na suchém a chladném místě. |
| Energetická hodnota (kj/kcal): | 1616/381 |
| Tuky (g): | 0.8 |
| Z toho kyseliny (g): | 0.2 |
| Sacharidy (g): | 87 |
| Z toho cukry (g): | 1.1 |
| Vláknina (g): | 3.2 |
| Bílkoviny (g): | 4.8 |
| Sůl (g): | 1.1 |
| Alergeny | bez alergenu |
