Vločky jsou klasika. Ty z quinoa jsou navíc super výživné.
Použít je můžeme spolu s čerstvým nebo sušeným ovocem do ranního muesli s jogurtem, do teplé kaše nebo je rozmixovat ve smoothie.
Já vločky přidávám ve formě zápary do chlebového těsta, opraženými vločkami vylepšuji jablečný závin, z vloček dělávám i drobenku.
Vločky jsou nezastupitelné i při přípravě vegetariánských karbenátků a krásně odhlehčí i klasickou sekanou.
Použít je můžeme spolu s čerstvým nebo sušeným ovocem do ranního muesli s jogurtem, do teplé kaše nebo je rozmixovat ve smoothie.
Já vločky přidávám ve formě zápary do chlebového těsta, opraženými vločkami vylepšuji jablečný závin, z vloček dělávám i drobenku.
Vločky jsou nezastupitelné i při přípravě vegetariánských karbenátků a krásně odhlehčí i klasickou sekanou.
| Kód: | 5915 |
| Výrobce: | Natural Jihlava |
| Země původu: | Česko |
| Složení: | SÓJOVÉ boby loupané |
| Velikost balení: | 200 g |
| Skladování: | Skladujte na suchém místě |
| Energetická hodnota (kj/kcal): | 1679kJ/404kcal |
| Tuky (g): | 21 |
| Z toho kyseliny (g): | 3 |
| Sacharidy (g): | 3 |
| Z toho cukry (g): | 3 |
| Vláknina (g): | 19 |
| Bílkoviny (g): | 41 |
| Sůl (g): | 0,04 |
| Alergeny | sója |
