Capellini neboli Angel hair (Andělské vlásky) jsou nejtenčí těstoviny, které jsem kdy jedla a vřele je doporučuji vyzkoušet i Vám. Tyto od Le Veneziane jsou i v bezlepkové verzi jemné jako pohlazení. Nejraději je mám s rajskou krémovou omáčkou, ale budou ladit s jakoukoliv jinou úpravou vhodnou pro špagety a dovedu si je představit i v polévkách a jídlech asijského typu. Jejich velikou výhodou je to, že jsou uvařené raz dva.
Kód: | 320 |
Výrobce: | Le Veneziana |
Země původu: | Itálie |
Složení: | kukuřičná mouka, emulgátor mono-diglyceridy mastných kyselin rostlinného původu |
Velikost balení: | 250 g |
Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1505/355 |
Tuky (g): | 0.95 |
Z toho kyseliny (g): | 0.14 |
Sacharidy (g): | 79.12 |
Z toho cukry (g): | 0.6 |
Vláknina (g): | 2 |
Bílkoviny (g): | 6.45 |
Sůl (g): | 0.03 |
Alergeny | bez alergenu |