Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci. Návod k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední. Já sama se chystám se škrobem KUZU teprve začít experimentovat. Motivací mi jsou informace o tom, že velmi dobře podporuje a posiluje naše zdraví. A to zejména při nachlázení nebo problémech s trávením. O svých zkušenostech vás budu už brzy informovat.
| Kód: | 1654 |
| Výrobce: | Natural Jihlava |
| Země původu: | Japonsko |
| Složení: | škrob z kořene kuzu BIO |
| Velikost balení: | 50 g |
| Skladování: | Skladujte na tmavém a suchém místě |
| Energetická hodnota (kj/kcal): | 1454/342 |
| Tuky (g): | 0.2 |
| Z toho kyseliny (g): | 0 |
| Sacharidy (g): | 84.7 |
| Z toho cukry (g): | 0 |
| Vláknina (g): | -- |
| Bílkoviny (g): | 0.3 |
| Sůl (g): | 0 |
| Alergeny | bez alergenu |
