Rýžový papír je pecka. Stačí jen na pár minut namočit, přidat nakrájenou zeleninu (okurka, mrkev, paprika, salát), maso (zbytky z nedělní pečeně nebo minutka přímo z pánvičky), tofu, klíčky, bylinky, nezapomenout omáčku (arašídovou, sójovou, avokádovou nebo chilli), zabalit a exotická večeře je na stole.
Někdo prefereju smaženou variantu. Do té můžete zabalit masovou, bramborovou nebo zeleninovou směs. Sama jsem se tuto křupavou dobrůtku, učila přímo od špičkové indické kuchařky a recept sem později doplním.
My však momentálně jedeme na vietnamské verzi (nakrájet vše potřebné, papír namočit, navrstvit, zabalit a sníst).
Do té doby než sem doplním naše vlastní recepty, neváhejte a googlujte. Návodů jsou plné internety a je to opravdu velmi snadné a velmi chutné jídlo.
Někdo prefereju smaženou variantu. Do té můžete zabalit masovou, bramborovou nebo zeleninovou směs. Sama jsem se tuto křupavou dobrůtku, učila přímo od špičkové indické kuchařky a recept sem později doplním.
My však momentálně jedeme na vietnamské verzi (nakrájet vše potřebné, papír namočit, navrstvit, zabalit a sníst).
Do té doby než sem doplním naše vlastní recepty, neváhejte a googlujte. Návodů jsou plné internety a je to opravdu velmi snadné a velmi chutné jídlo.
| Kód: | 11504 |
| Výrobce: | Ricefield |
| Země původu: | Vietnam |
| Složení: | Rýžová mouka, jedlá sůl, pitná voda, tapiokový škrob |
| Velikost balení: | 300 g |
| Skladování: | Skladujte na suchém a temném místě |
| Energetická hodnota (kj/kcal): | 1427/336 |
| Tuky (g): | 0.5 |
| Z toho kyseliny (g): | 0.1 |
| Sacharidy (g): | 82 |
| Z toho cukry (g): | 1.5 |
| Vláknina (g): | -- |
| Bílkoviny (g): | 0.6 |
| Sůl (g): | 2.2 |
| Alergeny | bez alergenu |