Bio rajčata vypěstovaná pod italským sluncem byla nakrájena, prosolena mořskou solí a usušena na slunci. Díky tomu, že jsou rajčata nasekaná na malé kousky, je jejich použití rychlé a jednoduché.
Před použitím je dobře propláchnu vařící vodou a často je nechávam ve vodě i odmočit a tak je zbavuji přebytečné soli. Používám je potom rozmixovaná spolu s trochou vody a kořením jako základ na pizzu, přihazuji je do fazolové pomazánky nebo krájím na drobné kousky a spolu s kapary, olivami a olejem míchám s těstovinami.
Před použitím je dobře propláchnu vařící vodou a často je nechávam ve vodě i odmočit a tak je zbavuji přebytečné soli. Používám je potom rozmixovaná spolu s trochou vody a kořením jako základ na pizzu, přihazuji je do fazolové pomazánky nebo krájím na drobné kousky a spolu s kapary, olivami a olejem míchám s těstovinami.
Kód: | 388 |
Výrobce: | bionebio |
Země původu: | Itálie |
Složení: | sušená rajčata, mořská sůl |
Velikost balení: | 100 g |
Skladování: | Skladujte v chladu a suchu |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 735/174 |
Tuky (g): | 1,5 |
Z toho kyseliny (g): | 0,6 |
Sacharidy (g): | 24,9 |
Z toho cukry (g): | 21,4 |
Vláknina (g): | 10,1 |
Bílkoviny (g): | 7,5 |
Sůl (g): | 19 |
Alergeny | bez alergenu |