0,00 Kč0
kakaové máslo ve zlomcích TROUBELICE 100 g

kakaové máslo ve zlomcích TROUBELICE 100 g

Skladem (2)

85,00 Kč vč. DPH
+
Kakaové máslo natural ve zlomcích. Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění. Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má výraznou čokoládovou vůni. POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 °C.
Kód: 1267
Výrobce: Čokoládovna Troubelice
Země původu: Ekvádor
Složení: kakaové máslo
Velikost balení: 100 g
Skladování: Skladujte na suchém a temném místě při teplotách do 23°C
Energetická hodnota (kj/kcal): 3700/899
Tuky (g): 99,81
Z toho kyseliny (g): 59,48
Sacharidy (g): 0,2
Z toho cukry (g): < 0,4
Vláknina (g): --
Bílkoviny (g): < 0,2
Sůl (g): < 0,005
Alergeny bez alergenu