0,00 Kč0
Fazolky MUNGO BIO k nakličování 120 g

Fazolky MUNGO BIO k nakličování 120 g

Skladem (7)

66,00 Kč vč. DPH
+
Naklíčené fazole mungo jsou další vitamínovou peckou a skvělým obohacením našich jídelníčků. Asi nejschůdnější způsob, jak s jejich konzumací začít je, přidat si je do talíře s vývarem nebo jinou polévkou. Jsou skvělé také jako součást budha bowls nebo pokrmů typu WOK nebo se dají zabalit spolu s masem, zeleninou a omáčkou do rýžového papíru. Všude, kde je použijete, získáte super výživné a křupavé vylepšení. 

Návod k přípravě přímo ze Sonnentoru: doba namáčení: 12 hodin, doba klíčení: 4-5 dní, ideální teplota: 18-20 °C, 2-3 x denně proplachovat. Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici, jinak zhořknou.
Kód: 342
Složení: fazole mungo bio (Vigna radiata)
Velikost balení: 120 g
Skladování: Po otevření skladujte v chladu
Alergeny bez alergenu