Pohanková kroupa je skvělým řešením pokud máte rádi kroupy a celiakie nebo alergie vám nedovolí konzumovat kroupy ječné.
Tato pohanka šetrně mechanicky loupaná v mlýně Šmajstrla tak, aby v ní zůstávaly veškeré vitamíny. Samozřejmostí je její přirozená bezlepkovost, v našem mlýně totiž zpracováváme pouze českou pohanku, tím pádem se nemůže kontaminovat lepkem. Pohanka kroupa je vhodná jako příloha, můžeme jí použít i jako zavářku do polévky, nebo si ji jen tak vsypejte do jogurtu místo vloček. Naši pohanku nemusíte vařit! Naše pohanka kroupa je stále živé zrno, které po dvou dnech vlhčení vypustí klíček délky do půl centimetru a díky klíčku jsou v naší pohance nejen vitamíny a aminokyseliny, ale také enzymy. Pohanku můžeme jíst denně, náš mlynář Arnošt říkával: "Pohanku jsme jídávali 6x v týdnu, jen v neděli bylo maso."
Tato pohanka šetrně mechanicky loupaná v mlýně Šmajstrla tak, aby v ní zůstávaly veškeré vitamíny. Samozřejmostí je její přirozená bezlepkovost, v našem mlýně totiž zpracováváme pouze českou pohanku, tím pádem se nemůže kontaminovat lepkem. Pohanka kroupa je vhodná jako příloha, můžeme jí použít i jako zavářku do polévky, nebo si ji jen tak vsypejte do jogurtu místo vloček. Naši pohanku nemusíte vařit! Naše pohanka kroupa je stále živé zrno, které po dvou dnech vlhčení vypustí klíček délky do půl centimetru a díky klíčku jsou v naší pohance nejen vitamíny a aminokyseliny, ale také enzymy. Pohanku můžeme jíst denně, náš mlynář Arnošt říkával: "Pohanku jsme jídávali 6x v týdnu, jen v neděli bylo maso."
Kód: | 5294 |
Výrobce: | Šmajstrla |
Země původu: | ČR |
Složení: | pohanková kroupa |
Velikost balení: | 400 g |
Skladování: | Skladujte na tmavém a suchém místě |
Energetická hodnota (kj/kcal): | 1490/355 |
Tuky (g): | 2.8 |
Z toho kyseliny (g): | 0.6 |
Sacharidy (g): | 68 |
Z toho cukry (g): | 0.8 |
Bílkoviny (g): | 12.2 |
Sůl (g): | 0.6 |
Alergeny | bez alergenu |